rss
email
facebook

27 февруари, 2010

Отечествен Фронт с Мартин Карбовски...

Вчера прочетох, че на гости на Карбовски ще бъде жената, която се е отказала от българските мъже - Рая. Тази вечер пък съвсем случайно попаднах на предаването и в крайна сметка го изгледах.

Покрай всичките глупости, които излязоха от устата на 28 годишната Рая се замислих върху следното:
Как е възможно едно 28 годишно момиче да успее да си направи такъв извод? Ако приемем, че са необходими минимум 100 души за едно статистическо проучване от такъв тип, то съвсем спокойно можем да стигнем до извода, че въпросната Рая явно е преспала с поне 100 български мъжи, а може би и повече.
Изводът каква може да е Рая може да си направите сами.

Първоначално като прочетох превюто на предаването доста се ядосах, но не защото се чуствам лично обиден по някакъв начин, а защото подобни жени се превръщат в личен пример за всички останали хора и то без да го осъзнават. В думите на Рая вероятно има доза истина, но със сигурност не може с лека ръка да се обобщава, че това е валидно за абсолютно всички мъже. За съжаление в България е пълно както с много турбо селяни, "багеристи" и "трактористи", така и с много курви, простакеси и прости пачи.

Ако и аз реша да направя едно обобщение на база всички жени, с които съм бил и познавал то съвсем спокойно мога да кажа, че повечето са изключително прости, необразовани, с високо самочуствие без никакво покритие провинционалистки. Разбира се познавам и толкова прекрасни хора и точно заради това не мога да си позволя да направя едно такова грозно и обидно обобщение.

Ще кажа само това:
В България, както и на цялата ни планета, има както много лоши хора, така и много чудесни такива. За да има обаче разбирателство трябва да съществува уважение и зачитане на личните свободи и желания на всеки един човек без значение дали е мъж или жена.