rss
email
facebook

30 декември, 2009

802.11n @ Home...

След дълго разглеждане на пазара и умуване за най-добрия Price2Performance безжичен 802.11n рутер до 70лв. най-накрая взех TP-LINK TL-WR941ND.


На пръв поглед рутерчето не е нищо особено: лъскава пластмаса, евтини конектори за LAN и WAN, 3 средно големи антени, доста светлинки и съвсем лека окомплектовка. Изключително лек, но за сметка на това доста обемен. Размерите са 200 x 140 x 28mm. След първоначалното разопаковане и премахване на всички видове лепенки, които ни предупреждават първо да прочетем упътването, преминах и към включване на всички необходими кабели и самото стартиране на устройството.

Останах изключително доволен от добрата подредба на уеб интерфейса и лесната и бърза настройка. Спокойно мога да кажа, че има абсолютно всякакви опции, дори и за напредналия потребител. Организацията на уеб-интерфейса е класическа и улеснява навигацията и настройката на устройството.

Все още е рано да споделя мнението си относно стабилността на машинката и представянето й, тъй като тази вечер се сдобих с нея. Рутерчето идва на цена 70лв и е с две години гаранция.


Едно ревю на машинката можете да намерите тук:
TP-Link TL-WR941ND Wireless N Router @ Tweaktown